+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Parkhotel Kašperské Hory Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

von 130 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    88%
  • Preis-Leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen von:
  • Familie mit älteren Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Libuše Chládková

andere Gruppe, 6.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
58 %
  • Vstřícné chování personálu nejen v hotelu, ale i na procedurách, v jídelně a pod. Šumava je krásná, bohužel v mládí nám nebyla tak přístupná pro blízký západ,jako dnes, kdy už nohy tolik naslouží.

  • Velké zklamání při pohledu do koupelny, toaleta tak nízká, že starší člověk těžko vstane. Chybí jakékoliv madlo!!! Mluvím o pokoji č.227, ostatní jsem neviděla..

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

Einzelreisender, 29.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemné prostředí,klid pohoda

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav Krčka

Einzelreisender, 11.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Naprostá spokojenost, klid, ochota personálu, krásné prostředí a okolí města

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Bc. Helena Smitková

Einzelreisender, 9.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 5.3.2018

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Václav Lokaj

Einzelreisender, 10.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Hotel je velmi dobře vybaven a také procedury byly na velmi dobré úrovni. Se stravováním jsme byli také velmi spokojeni. Snídaně formou švédských stolů a večeře s možností výběrj ze tří kvalitních jídel. Okolí Kašperských hor je plné krásných turistických tras, v zimě i pro běžkaře. Přímo ve městě je malá sjezdovka, nebo se dá autem popojet na sjezdovky Šumavy.. Výhodou je i pěkný hotelový bazén. V hotelu a okolí je silné energetické místo, kde načerpáte energii. Jsme rozhodnuti navštívit parkhotel příští rok znovu.

  • Nevím o ničem negativním, snad jen to, že restaurace v Kašperských horách jsou relativně drahé, včetně kávy a podobně. Pořád je to ale na polovičních cenách než v Alpách.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 29.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří JEŘÁBEK

Älteres Paar, 9.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Prostě na Šumavě.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Bicek

Älteres Paar, 5.12.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nádherné a stylové vybavení interiéru celého objektu Klid a pohoda v celém areálu Jedinečný interiér a vybavení sklepního prostoru procedur Jeskyně - nezapomenutelné ! Výborná kvalita jídla a bezvadná obsluha v obou jídelnách.

  • Velmi nízká výška mísy WC v koupelně pokoje Pouze jedno místo k sezení (židle) na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Alena Krejčová

Einzelreisender, 30.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katka Chaloupkova

Einzelreisender, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Pobyt byl velmi příjemný. To, co jsme očekávali, jsme dostali, ať už odpočinek v bylinných lázních nebo v sauně a při masáži. Musím pochválit veškerý personál na recepci, u snídaně a v lázních. Všichni byli moc ochotní, usměvaví a milí.

  • Bohužel velkým zklamáním pro nás bylo jídlo resp. večeře, měli jsme polopenzi. Snídaně byla perfektní, ale večeře každý večer katastrofa. Sice jsme dostali na výběr ze tří jídel, ale ani jedno z nich se neobešlo bez nějaké chemické přísady. Viz těstoviny se sýrovou omáčkou, kuřecí stehno s mraženou zeleninou a hnědou umělohmotnou omáčkou, o rozvařené rýži ani nemluvě. Je to velká škoda, že zrovna kuchyň kazí jméno celému hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Milena Vlčková

Einzelreisender, 10.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • - tiché a klidné prostředí - velmi dobré stravování

  • - není co vytknout

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miloslav Jelínek

Älteres Paar, 22.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Příjemné prostředí - ubytování,restaurace Kvalitní lázeňské služby

  • Podávané večeře vlažné až studené

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kopecký

Älteres Paar, 22.10.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování a čistota v hotelu. Tiché prostředí. Vysoká úroveň stravování. Kvalitní a profesionální služby lázní. Možnost vycházek do překrásného okolí.

  • Z naší strany není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Levová

Einzelreisender, 19.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel je velmi hezky vybaven,uvítali jsme ticho a klid v celém hotelu, jídlo výborné,služby rovněž.

  • Přivítali bychom minibar na pokojích, zatím v hotel s tímto počtem hvězd vždy byl.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

PETR Vilímek

Älteres Paar, 17.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Achitektonicky úžasný hotel ,absolutní klid, výborná strava, prostorné parkoviště, teplo ve všech prostorách i při chladnějším počasí

  • Na pokoji jsme postrádali skleničky na nápoje ,vhodný by byl i trezorek, nepříjemně nízko umístěná WC mísa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Parkhotel Kašperské Hory hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení pobytu. Za skleničky na pokoji se omlouváme, naše chyby a opomenutí, jinak je to standardní vybavení pokoje. O trezorech na pokojích uvažujeme až v rámci celé rekonstrukce hotelu, vč. WC. Tento problém je chybou projektanta a stavebního dozoru, že včas nereagovali na umístění závěsů Geberitů.
Jaroslav Fischer

Anonym

Einzelreisender, 12.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jindřich Jindřich

Älteres Paar, 9.9.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
58 %
  • klidné prostředí

  • cenová relace

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

Einzelreisender, 19.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka Tichánková

Einzelreisender, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9