Parkhotel Kašperské Hory Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

by 119 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit Kindern
Sortieren nach:
Show:

Milena Vlčková

Einzelreisende, 10.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • - tiché a klidné prostředí - velmi dobré stravování

  • - není co vytknout

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miloslav Jelínek

Älteres Paar, 22.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Příjemné prostředí - ubytování,restaurace Kvalitní lázeňské služby

  • Podávané večeře vlažné až studené

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kopecký

Älteres Paar, 22.10.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování a čistota v hotelu. Tiché prostředí. Vysoká úroveň stravování. Kvalitní a profesionální služby lázní. Možnost vycházek do překrásného okolí.

  • Z naší strany není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Levová

Einzelreisende, 19.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel je velmi hezky vybaven,uvítali jsme ticho a klid v celém hotelu, jídlo výborné,služby rovněž.

  • Přivítali bychom minibar na pokojích, zatím v hotel s tímto počtem hvězd vždy byl.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

PETR Vilímek

Älteres Paar, 17.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Achitektonicky úžasný hotel ,absolutní klid, výborná strava, prostorné parkoviště, teplo ve všech prostorách i při chladnějším počasí

  • Na pokoji jsme postrádali skleničky na nápoje ,vhodný by byl i trezorek, nepříjemně nízko umístěná WC mísa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Parkhotel Kašperské Hory replied to this review.
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení pobytu. Za skleničky na pokoji se omlouváme, naše chyby a opomenutí, jinak je to standardní vybavení pokoje. O trezorech na pokojích uvažujeme až v rámci celé rekonstrukce hotelu, vč. WC. Tento problém je chybou projektanta a stavebního dozoru, že včas nereagovali na umístění závěsů Geberitů.
Jaroslav Fischer

Anonymus

Einzelreisende, 12.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jindřich Jindřich

Älteres Paar, 9.9.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
58 %
  • klidné prostředí

  • cenová relace

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonymus

Einzelreisende, 19.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka Tichánková

Einzelreisende, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 13.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Marián Kilkián

Älteres Paar, 30.7.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Umístění hotelu, čistota, ochota personálu, kvalitní strava, poskytované služby. Léčebné procedury předčily naše očekávání. Skvělé. Rádi budeme vzpomínat na pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Marie Hronová

Einzelreisende, 24.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Ochotný personál. Kvalitní lázeňské služby. Výborné jídlo.

  • Velmi malý tmavý pokoj. Výhled z pokoje na hromadu sutě.

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonymus

Älteres Paar, 22.7.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • krásné prostředí úžasný klid vynikající jídlo milý a vstřícný personál včetně lázeňského

  • nemožnost výměny lázeňských procedur

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka Zaplatílková

Einzelreisende, 12.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 1.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 28.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
46 %
  • Městečko, ve kterém se hotel nachází je velmi pěkné a jeho okolí také. Ze služeb SPA je nejlepší masér.

  • Zklamáni jsme byli poměrem kvalita/cena. Na hotelu je vidět, že jeho rekonstrukce proběhla počátkem 90. let. Na pokoji není lednička. Wifi pracuje z častými výpadky. V koupelně jsme měli WC tak nízké, že bylo spíše pro děti. Strava je pouze průměrná a přesto, že vedení hotelu propaguje zdravý životní styl, včetně zdravé stravy, tak tomu nabídka neodpovídá. Při zakoupení balíčku začíná pobyt večeří, ale host nemá žádnou možnost si jídlo vybrat a musí se spokojit s jedinou možností. Pokud by byl například vegetarián, tak by měl smůlu. Na další dny si vybírá ze tří možností. Ani ty však nejsou zajímavé. Otázkou je také profesionalita SPA služeb. Jeden den má host například hřejivý zábal, ale masáž zad, která by měla následovat, je naplánována až na další den. I samotný personál uznal, že toto není ideální.

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Parkhotel Kašperské Hory replied to this review.
Vážená paní, vážený pane,
děkujeme Vám za Váš názor na poskytované služby. Zpětně se velmi těžko odpovídá na kritiku, pokud neznám minimálně termín pobytu. Prakticky denně se pohybuji mezi hosty, vše je o komunikaci a ne o předjímání coby, kdyby. V každém případě za hodnocení děkujeme.
Jaroslav Fischer

Pavla Tesaříková

Einzelreisende, 18.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Nováková

Einzelreisende, 14.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jiří Bohm

Einzelreisende, 25.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • výborná kuchyně a obsluha v restauraci koupele a zábaly bazén hotel vč.vybavení celkově spokojenost

  • masáž - provedení lepší informovanost při začátku pobytu od recepce

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.