+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Parkhotel Kašperské Hory Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 130 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    82%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Libuše Chládková

inna grupa, 6.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
58 %
  • Vstřícné chování personálu nejen v hotelu, ale i na procedurách, v jídelně a pod. Šumava je krásná, bohužel v mládí nám nebyla tak přístupná pro blízký západ,jako dnes, kdy už nohy tolik naslouží.

  • Velké zklamání při pohledu do koupelny, toaleta tak nízká, že starší člověk těžko vstane. Chybí jakékoliv madlo!!! Mluvím o pokoji č.227, ostatní jsem neviděla..

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemné prostředí,klid pohoda

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav Krčka

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Naprostá spokojenost, klid, ochota personálu, krásné prostředí a okolí města

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Bc. Helena Smitková

podróżujący w pojedynkę, 9.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2018

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Václav Lokaj

podróżujący w pojedynkę, 10.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Hotel je velmi dobře vybaven a také procedury byly na velmi dobré úrovni. Se stravováním jsme byli také velmi spokojeni. Snídaně formou švédských stolů a večeře s možností výběrj ze tří kvalitních jídel. Okolí Kašperských hor je plné krásných turistických tras, v zimě i pro běžkaře. Přímo ve městě je malá sjezdovka, nebo se dá autem popojet na sjezdovky Šumavy.. Výhodou je i pěkný hotelový bazén. V hotelu a okolí je silné energetické místo, kde načerpáte energii. Jsme rozhodnuti navštívit parkhotel příští rok znovu.

  • Nevím o ničem negativním, snad jen to, že restaurace v Kašperských horách jsou relativně drahé, včetně kávy a podobně. Pořád je to ale na polovičních cenách než v Alpách.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří JEŘÁBEK

para, 9.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Prostě na Šumavě.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Bicek

para, 5.12.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Nádherné a stylové vybavení interiéru celého objektu Klid a pohoda v celém areálu Jedinečný interiér a vybavení sklepního prostoru procedur Jeskyně - nezapomenutelné ! Výborná kvalita jídla a bezvadná obsluha v obou jídelnách.

  • Velmi nízká výška mísy WC v koupelně pokoje Pouze jedno místo k sezení (židle) na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Alena Krejčová

podróżujący w pojedynkę, 30.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katka Chaloupkova

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Pobyt byl velmi příjemný. To, co jsme očekávali, jsme dostali, ať už odpočinek v bylinných lázních nebo v sauně a při masáži. Musím pochválit veškerý personál na recepci, u snídaně a v lázních. Všichni byli moc ochotní, usměvaví a milí.

  • Bohužel velkým zklamáním pro nás bylo jídlo resp. večeře, měli jsme polopenzi. Snídaně byla perfektní, ale večeře každý večer katastrofa. Sice jsme dostali na výběr ze tří jídel, ale ani jedno z nich se neobešlo bez nějaké chemické přísady. Viz těstoviny se sýrovou omáčkou, kuřecí stehno s mraženou zeleninou a hnědou umělohmotnou omáčkou, o rozvařené rýži ani nemluvě. Je to velká škoda, že zrovna kuchyň kazí jméno celému hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Milena Vlčková

podróżujący w pojedynkę, 10.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • - tiché a klidné prostředí - velmi dobré stravování

  • - není co vytknout

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miloslav Jelínek

para, 22.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Příjemné prostředí - ubytování,restaurace Kvalitní lázeňské služby

  • Podávané večeře vlažné až studené

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kopecký

para, 22.10.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování a čistota v hotelu. Tiché prostředí. Vysoká úroveň stravování. Kvalitní a profesionální služby lázní. Možnost vycházek do překrásného okolí.

  • Z naší strany není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Levová

podróżujący w pojedynkę, 19.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Hotel je velmi hezky vybaven,uvítali jsme ticho a klid v celém hotelu, jídlo výborné,služby rovněž.

  • Přivítali bychom minibar na pokojích, zatím v hotel s tímto počtem hvězd vždy byl.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

PETR Vilímek

para, 17.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Achitektonicky úžasný hotel ,absolutní klid, výborná strava, prostorné parkoviště, teplo ve všech prostorách i při chladnějším počasí

  • Na pokoji jsme postrádali skleničky na nápoje ,vhodný by byl i trezorek, nepříjemně nízko umístěná WC mísa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Parkhotel Kašperské Hory replied to this review.
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení pobytu. Za skleničky na pokoji se omlouváme, naše chyby a opomenutí, jinak je to standardní vybavení pokoje. O trezorech na pokojích uvažujeme až v rámci celé rekonstrukce hotelu, vč. WC. Tento problém je chybou projektanta a stavebního dozoru, že včas nereagovali na umístění závěsů Geberitů.
Jaroslav Fischer

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jindřich Jindřich

para, 9.9.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
58 %
  • klidné prostředí

  • cenová relace

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka Tichánková

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9