Parkhotel Kašperské Hory Отзывы

рейтинг отеля

88%
Очень хороший

by 119 reviews

  • Персонал

    89%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Семья со взрослыми детьми
Сортировать по:
Show:

Milena Vlčková

одинокий путешественник, 10.11.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • - tiché a klidné prostředí - velmi dobré stravování

  • - není co vytknout

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miloslav Jelínek

Пожилые пары, 22.10.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Příjemné prostředí - ubytování,restaurace Kvalitní lázeňské služby

  • Podávané večeře vlažné až studené

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Zdeněk Kopecký

Пожилые пары, 22.10.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování a čistota v hotelu. Tiché prostředí. Vysoká úroveň stravování. Kvalitní a profesionální služby lázní. Možnost vycházek do překrásného okolí.

  • Z naší strany není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Levová

одинокий путешественник, 19.10.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Hotel je velmi hezky vybaven,uvítali jsme ticho a klid v celém hotelu, jídlo výborné,služby rovněž.

  • Přivítali bychom minibar na pokojích, zatím v hotel s tímto počtem hvězd vždy byl.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

PETR Vilímek

Пожилые пары, 17.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Achitektonicky úžasný hotel ,absolutní klid, výborná strava, prostorné parkoviště, teplo ve všech prostorách i při chladnějším počasí

  • Na pokoji jsme postrádali skleničky na nápoje ,vhodný by byl i trezorek, nepříjemně nízko umístěná WC mísa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Parkhotel Kašperské Hory replied to this review.
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení pobytu. Za skleničky na pokoji se omlouváme, naše chyby a opomenutí, jinak je to standardní vybavení pokoje. O trezorech na pokojích uvažujeme až v rámci celé rekonstrukce hotelu, vč. WC. Tento problém je chybou projektanta a stavebního dozoru, že včas nereagovali na umístění závěsů Geberitů.
Jaroslav Fischer

Anonym

одинокий путешественник, 12.9.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jindřich Jindřich

Пожилые пары, 9.9.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
58 %
  • klidné prostředí

  • cenová relace

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

одинокий путешественник, 19.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Blanka Tichánková

одинокий путешественник, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Пожилые пары, 13.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Marián Kilkián

Пожилые пары, 30.7.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Umístění hotelu, čistota, ochota personálu, kvalitní strava, poskytované služby. Léčebné procedury předčily naše očekávání. Skvělé. Rádi budeme vzpomínat na pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

Marie Hronová

одинокий путешественник, 24.7.2017

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Ochotný personál. Kvalitní lázeňské služby. Výborné jídlo.

  • Velmi malý tmavý pokoj. Výhled z pokoje na hromadu sutě.

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

Пожилые пары, 22.7.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • krásné prostředí úžasný klid vynikající jídlo milý a vstřícný personál včetně lázeňského

  • nemožnost výměny lázeňských procedur

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka Zaplatílková

одинокий путешественник, 12.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 28.6.2017

Čeština

  • Overall rating
46 %
  • Městečko, ve kterém se hotel nachází je velmi pěkné a jeho okolí také. Ze služeb SPA je nejlepší masér.

  • Zklamáni jsme byli poměrem kvalita/cena. Na hotelu je vidět, že jeho rekonstrukce proběhla počátkem 90. let. Na pokoji není lednička. Wifi pracuje z častými výpadky. V koupelně jsme měli WC tak nízké, že bylo spíše pro děti. Strava je pouze průměrná a přesto, že vedení hotelu propaguje zdravý životní styl, včetně zdravé stravy, tak tomu nabídka neodpovídá. Při zakoupení balíčku začíná pobyt večeří, ale host nemá žádnou možnost si jídlo vybrat a musí se spokojit s jedinou možností. Pokud by byl například vegetarián, tak by měl smůlu. Na další dny si vybírá ze tří možností. Ani ty však nejsou zajímavé. Otázkou je také profesionalita SPA služeb. Jeden den má host například hřejivý zábal, ale masáž zad, která by měla následovat, je naplánována až na další den. I samotný personál uznal, že toto není ideální.

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Parkhotel Kašperské Hory replied to this review.
Vážená paní, vážený pane,
děkujeme Vám za Váš názor na poskytované služby. Zpětně se velmi těžko odpovídá na kritiku, pokud neznám minimálně termín pobytu. Prakticky denně se pohybuji mezi hosty, vše je o komunikaci a ne o předjímání coby, kdyby. V každém případě za hodnocení děkujeme.
Jaroslav Fischer

Pavla Tesaříková

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Nováková

одинокий путешественник, 14.6.2017

Čeština

  • Overall rating
54 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jiří Bohm

одинокий путешественник, 25.5.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • výborná kuchyně a obsluha v restauraci koupele a zábaly bazén hotel vč.vybavení celkově spokojenost

  • masáž - provedení lepší informovanost při začátku pobytu od recepce

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 4.5.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.